Turkish Proficiency Exam Results dated 28-29-30 September

Değerli Öğrencilerimiz,

Türkçe Yeterlilik Sınavı sonuçlarınızı öğrenci numarası ve sınav sonuç kodu bilgileriniz ile öğrenebilirsiniz. Türkçe yeterlilik sınavına girdiği halde sınav sonuç kodunu bilmeyen öğrencilerin [email protected] adresine mail atmaları gerekmektedir.

Sonuç tablosu için tıklayınız

(Sonuç tablosunda, sadece 28-29-30 Eylül 2021 tarihlerinde sınava giren öğrencilerin sonuçları yer almaktadır.)

Dear Students,

You can learn your Turkish Proficiency Exam results with your student number and exam result code information. Students who take the Turkish proficiency exam but do not know the exam result code should send an e-mail to [email protected]

(In the result table, only the results of the students who took the exam on September 28-29-30, 2021 are included.)

Please Click Here for results