About Exam Excuse Forms

According to the information came from Information Technologies Department, the exams held between on November 23, 2020 at 13:30-16:00 are cancelled. Students do not need to fill in excuse forms for these exams, those who have already filled the forms need to cancel them. You can contact your Insctructors and/or your Faculty Secretariats for new exam dates. Since you may have postponed exams please check your exams as of 16.00 .

Bilgi Teknolojileri Daire Başkanlığı’ ndan gelen bilgiye göre; 23 kasım 2020 , 13:30-16:00 arası yapılan sınavlar iptal edilmiştir. Bu sınavlar için öğrencilerin mazeret formu doldurmasına gerek yoktur. Mazeret Başvuru Formu dolduranların başvuru formlarını iptal etmesi gerekmektedir.yeni sınav tarihiniz için dersin öğretim elemanı veya fakülte sekreterliği ile iletişime gecebilirsiniz ertelenen sınavlarınızı kontrol ediniz